I la guerra ens canvia la vida….

Us deixem un petit vídeo molt interessant que de ben segur us convidarà a reflexionar sobre la guerra i la vida. Esperem els vostres comentaris!

 

Anuncios

34 comentarios en “I la guerra ens canvia la vida….

 1. helena dijo:

  Hola.jo amb la meva famili hem pensat que….. malauradament lo que li ha passat aquesta nena es horroros. I molt trist perque ho tens que deixar tot ho perds tot .I axo aquesta nena no es la unica que li passa axo an aquets moments li pasa a molta gent per exemple a Siria.espero que no passi a gaire mes gent perque es horrible . Adeu*☆★♡♥

 2. Noa.c. I mare dijo:

  La meva mare i jo pensem que en els recursos de la nena la seva vida va canbian i ens sembla que al principi la nena su pasa molt be pero despres es molt trist.

 3. Irene Viñals Albeniz dijo:

  Soc la Irene.El que la meva avia i jo pensem es que aquella nena esta tan traumatisade de la guerra que no vol ni célebre el seu día mes espacial el seu aniversari

 4. Jarek dijo:

  a la meva familia pensem que aixo com a significat te que de un dia capa un altre et pot canviar la vida de tindra tot: manjar escola etc… a no tindra casi res sol faridas i por

 5. Irene Viñals Albeniz dijo:

  Hola soc la Irene.El que la meva avia i jo pensem es que aquella nena esta tan traumatisade de la guerra que no te ganas ni de célebre el seu día especial el seu anivarsari

 6. Hector Albacete dijo:

  La meva família i jo creiem que la guerra sempre te efectes desoladors sobre les persones. Les famílies pasen de tenir una vida feliç i plena a tenir una vida destroçada, on la por i la perdua són els protagonistes.

 7. daniel puertollano dijo:

  Hola soc Daniel.P la meva mare i jo pensem:aquest video reflecteix com aqueste familia la guerra li pot canviar la vida i pel patiment que passen pero sempre cal gaudir minut a minut dels bons moments.

 8. Eva i Montse dijo:

  Nossaltres pensem que aquest video es la realitat que esta passant avui en dia i no fa falta anar ha un altre pais perque aqui ha cataluña sense guerres ni ha molts nens i nenes que passen gana i no tenen ganes ni de celebrar res….. Simplement perque no tenen res.

  UNA GUERRA CANVIA MOLTES COSES MOLT IMPORTANTS.

  DIGUEM AMEN QUE NO ENS PASSI HA NOSSALTRES

  ho sento per aquella inofensifa nena : ) 🙂

 9. Jonathan i BIbiana dijo:

  Solo le pido a Dios
  Que el dolor no me sea indiferente,
  Que la reseca Muerta no me encuentre
  Vacia y sola sin haber hecho lo suficiente.
  Solo le pido a Dios
  Que lo injusto no me sea indiferente,
  Que no me abofeteen la otra mejilla
  Después que una garra me araño esta suerte.
  Solo le pido a Dios
  Que la guerra no me sea indiferente,
  Es un monstruo grande y pisa fuerte
  Toda la pobre inocencia de la gente.

  Solo le pido a Dios
  Que el engaño no me sea indiferente
  Si un traidor puede mas que unos cuantos,
  Que esos cuantos no lo olviden facilmente…

  nosaltres van posar la lletra d’aquesta cançó, perquè és trist això de la guerra, aquest cop van escollir a França, però malhauradament diariament veiem en les notícies que són molts els paisos d´aquest món, que pateixen i paguen per l`odio, de persones que creuen que actuant així, ho podran arreglar tot.

 10. Raquel E. dijo:

  La meva mare i jo pensem, que la vida pot canviar d’un dia a l’altre totalment. Les guerres destrueixen tot al seu pas, especialment les persones inocents. En el video podem veure com pot canviar la vida d’una nena desprès d’una guerra i com pot canviar la personalitat de la persona desprès de viure-la.

 11. Sr.Juan Manuel Pardo y Sra.Gabriela Maliachi dijo:

  Como familia hemos observado a una niña que pasa a vivir una epoca de momentos tranquilos y felices a otra época de su vida en una desoladora guerra de
  batallas…donde el ser humano vive y experimenta épocas muy distintas y que lo hace o mas fuerte o mas débil..Y a todo eso se le deduce como EXPERIENCIAS DE VIDA

 12. Clara dijo:

  Hola estic amb la meva mare, el meu pare i el meu germà. Pensem que les guerres s’haurien de acabar, perquè canvia la vida a moltes persones en un moment.

 13. Alexandra M. dijo:

  Hola estic amb la família i no em sembla bé . En aquest món ningú està fora de perill amb el que està passant sobre la politica guerra i poder. Sempre els innocents estan pagant les concecuencias dels altres. : (

 14. Alexandra M. dijo:

  Hola estic amb el pare i no ens sembla bé . Perquè en aquest món ningú està fora de perill amb el que està passant sobre la politica , guerra i poders. Sempre els innocents estan pagant les concecuencias dels altres.

 15. alex i dani aznar dijo:

  Hola som el Dani i el Alex i creiem que les consecuencias de les guerras cambien les vides de la gent inocent que de tindre una vida feliç a pasar a tindre una vida amb tristesa interior.

 16. Amawta dijo:

  Hola sòc Amawta.
  La meva mare i yo, pensu que les guerras porten por, tristeza, fam i molts problemes sicológics. La nena era molt felíç abáns de la guerra.

 17. Joel.D dijo:

  Els meus pares i jo pensem que es una cosa que ens pot passar a tots, i que es molt injust, per aixó es molt inportant evitar les guerres i posar-se d’acort perlan.:(

 18. Pol.G i Laura dijo:

  No ens semble bé perquè moren persones inocents i també no porta solucions.Tenim que dialogar per arribar a aconseguir acords de forma pacífica.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s